Racket Victor Auraspeed Light Fighter 80 A

Racket Victor Auraspeed Light Fighter 80 A

€ 170,41

€ 141,08

-17%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Racket Victor Auraspeed Light Fighter 80 A

De rackets uit de Light Fighter-serie zijn gemaakt van topkwaliteit carbon, waardoor ze licht en wendbaar zijn. Deze zeer speciale rackets bieden uitzonderlijke controle en onvergelijkbaar speelplezier vanaf het eerste schot.


Combineer wendbaarheid, reactievermogen en intensiteit met de Victor Auraspeed Light Fighter 80 en zijn semi-rigide balhoofdprofiel. Het gewicht van 6U van het racket compenseert de uitgesproken balans van het clubhoofd, wat resulteert in een zeer interessante combinatie van wendbaarheid en kracht.

Compromisloos op forehand gebied, gebruikt dit Victor racket de Aerodynamic Shape en zijn gestroomlijnde frame voor minimale luchtweerstand en optimale opeenvolging van slagen. Dit betekent dat je de druk op je tegenstander kunt houden en hem tot het uiterste kunt drijven. De Inner Waves Technologie geeft je een bredere sweetspot voor meer vergevingsgezindheid, maar ook meer stabiliteit.

Door het gebruik van zeer licht grafiet (Light Frame) biedt het Taiwanese merk een uitstekende wendbaarheid zonder in te leveren op kwaliteit en robuustheid, wat resulteert in een eindproduct van hoge kwaliteit. Aan de onderkant van de court serie garandeert de balhoofdbalans minimum impact voor je offensieve slagen.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 200008
Kleur wit/blauw
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene