Tennisballen

Vind al onze tennisballen voor volwassenen en kinderen. De keuze van tennisballen is essentieel, of u nu een beginner, een speler in wording of een concurrent bent.

. Toutes les plus grosses marques pour vous : Dunlop,Sporti France, Victor , Princeet bien d'autres...
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Deessence van het spel: tennisballen kiezen

Het hart van tennis wordt vaak onderschat: de bal. De prestaties, het gevoel en de duurzaamheid van de ballen zijn cruciaal voor het spel, of je nu een professional bent of een weekendamateur. Zorg ervoor dat je met de beste ballen speelt voor de beste speelervaring.

Kenmerken tennisballen

 • Druk: ballen onder druk bieden een optimaal gevoel en respons, maar kunnen na verloop van tijd druk verliezen. Ballen zonder druk zijn daarentegen duurzamer, maar voelen anders aan.
 • Coating: Het vilt dat aan de buitenkant van de bal wordt gebruikt, beïnvloedt de snelheid en het gedrag van de bal op verschillende oppervlakken op court.
 • Duurzaamheid: Afhankelijk van hoe vaak je speelt, kies voor ballen die ontworpen zijn om lang mee te gaan, vooral als je veel speelt.

De must-have ballen op Smash-expert.nl

 • Wilson US Open ballen: met opties zoals de "Wilson US Open", is dit merk een favoriet bij grote toernooien en biedt ongeëvenaarde prestaties op court.
 • Tecnifibre Tecnifibre ballen: Speciaal ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen duurzaamheid en gevoel, ballen zijn ideaal voor serieuze spelers.
 • Dunlop Dunlop : Leverancier van verschillende ATP-toernooien, biedt ballen van topkwaliteit, bekend om hun duurzaamheid.
 • Yonex Yonex : Hoewel het meest bekend staat om zijn rackets, biedt het ook tennisballen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen voor prestaties.
 • Prince Prince : Met een rijke geschiedenis in de tenniswereld biedt ballen die geoptimaliseerd zijn voor verschillende ondergronden en speelomstandigheden.

Waarom zou u Smash-expert.nl kiezen voor uw tennisballen?

Elke speler heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om ballen en bij Smash-expert.nl bieden we een ruime keuze om aan elke behoefte te voldoen. Onze strenge selectie zorgt ervoor dat je niet alleen ballen van de hoogste kwaliteit krijgt, maar ook ballen die het beste bij jouw speelstijl passen.

Van intensieve wedstrijden tot regelmatige trainingssessies, Smash-expert.nl is uw vertrouwde partner voor het vinden van de ideale tennisballen. Ontdek nu ons assortiment en beleef het spel op zijn best!