Wie zijn wij?

Welkom in de wereld van Smash-Expert,de beste bestemming voor alle sportliefhebbers. Als lid van de prestigieuze Spacefoot-familie, een pionier op het gebied van sport e-commerce, begon onze reis met een diepe passie voor deze dynamische sporten en breidde zich daarna uit om een onvergetelijke ervaring aan te bieden aan alle fans van racketsporten.

Het avontuur begon met onze passie voor uitmuntendheid in de wereld van racketsporten. Deze passie groeide al snel uit tot een volledig assortiment van hoogwaardige producten, die variëren van tennisschoenen, padel- of badmintonmateriaal en de meest innovatieve outfits voor je wedstrijden en trainingen. Vandaag zijn we trots om ons gespecialiseerde assortiment te presenteren, met een gevarieerd aanbod aan tennis-, padel-, squashrackets, tennisballen, badmintonshuttles en racketsportuitrusting, met een grote toewijding aan kwaliteit en service.

Onze strategisch gelegen vestigingen in Montlouis-sur-Loire (37) zijn het fundament van onze activiteiten, waar meer dan 500.000 producten van meer dan 5000 prestigieuze merken zorgvuldig worden opgeslagen en verzonden doorheen heel Europa. Onze kantoren in Levallois-Perret huisvesten een toegewijd team van experts die voortdurend streven naar een verbetering van jouw online winkelervaring, ervoor zorgend dat je de perfecte producten vindt om jouw spel op de velden te verbeteren.

De waarden die ons leiden zijn diep geworteld in ons bedrijf. Ambitie is onze drijfveer, het stuwt onze inspanningen om het beste te bieden aan onze klanten, terwijl we teamwork bevorderen en samenwerken om je een eersteklas ervaring te garanderen. Ons succes versterkt alleen maar onze zoektocht naar uitmuntendheid en elke kans is een gelegenheid om te vernieuwen en onszelf te overtreffen.

De toekomst van Smash-Expert kondigt zich spannend aan. We hebben grote ambities voor internationale uitbreiding, die meer dan 20 landen over de hele wereld bereikt. Ons doel is om voortdurend te innoveren, de grenzen van e-commerce te verleggen en je een steeds handigere en verrijkende ervaring te bieden.

Bij Smash-Expert is onze missie duidelijk: jou voorzien van de perfecte uitrusting om je prestaties te maximaliseren, terwijl we je tijd en middelen besparen. Of je nu op zoek bent naar tennisrackets, hoogwaardige padelschoenen, ballen voor alle soorten ondergronden of innovatieve accessoires voor het spel, zoals grips of snaren, wij hebben alles wat je nodig hebt om uit te blinken op de velden.

Dus wacht niet langer. Sluit je aan bij de Smash-Expert wereld binnen het Spacefoot-galaxy en ontdek een nieuwe dimensie van uitmuntendheid in de wereld van racketsporten.