Racket Victor Thruster Light Fighter 30 F

Racket Victor Thruster Light Fighter 30 F

€ 109,91

€ 91,45

-17%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Racket Victor Thruster Light Fighter 30 F

De rackets in de Light Fighter-serie zijn gemaakt van topkwaliteit carbon, waardoor ze licht en wendbaar zijn. Deze zeer speciale rackets bieden uitzonderlijke controle en onvergelijkbaar speelplezier vanaf de eerste slag.


Testultra-light met de Thruster Light Fighter 30 en laat je overtuigen door zijn flexibele balhoofdprofiel. Met zijn wendbaarheid, vergevingsgezindheid en reactievermogen heeft dit racket veel in huis!

Voor maximaal gevoel op de baan bevat dit Victor racket drie technologieën in het clubhoofd. Ten eerste het Light Frame met zijn zeer lichte koolstofvezel. De hoge modulus carbon zorgt voor een ongelooflijke feedback.

Voor comfort en vergevingsgezindheid aan de onderkant van de court biedt Victor een flexibele shaft en het Inner Waves frameproces. Door de sweet spot te vergroten en trillingen te verminderen, kun je er zeker van zijn dat je de bal altijd bijna perfect raakt. Naast het offensieve aspect dat het clubhoofdgewicht biedt, heeft de Taiwanese firma de Aerodynamic Shape en zijn lage luchtweerstand gebruikt voor een maximale uitvoeringssnelheid en een sequentie rapide van je slagen.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 200005
Kleur blauw/zwart
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten