Racket Victor Drivex Light Fighter 60 E

Racket Victor Drivex Light Fighter 60 E

€ 150,24

€ 121,24

-19%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Racket Victor Drivex Light Fighter 60 E

De rackets uit de Light Fighter-serie zijn gemaakt van topkwaliteit carbon, waardoor ze licht en wendbaar zijn. Deze zeer speciale rackets bieden uitzonderlijke controle en onvergelijkbaar speelplezier vanaf het eerste schot.


Durfultra-light te gaan met de Victor DriveX Light Fighter 60 en zijn profiel dat de wendbaarheid van een 6U racket combineert met de scherpe, aanvallende slagen van een gebalanceerd balhoofd. De halfstijve shaft biedt een uitstekend compromis tussen vergevingsgezindheid en responsiviteit.

Qua materialen gebruikt Victor hoogwaardig grafiet voor optimaal gevoel, gecombineerd met een lichtgewicht Light Frame in het forehand gedeelte voor opmerkelijke wendbaarheid en uitzonderlijke controle over de shuttlecock. Het frame is op zijn beurt voorzien van een zeer effectief duo technologiepakket.

Aan de ene kant is er de Aerodynamic Shape en de herwerkte framevorm voor een betere luchtpenetratie en effectievere slagen. Het maakt het ook makkelijker om je slagen aan elkaar te koppelen om de druk op je tegenstander te houden. Het Inner Waves proces werkt in op de slagzone en geeft je meer tolerantie, terwijl het potentiële trillingen vermindert. Het resultaat is meer comfort en meer stabiliteit.

De Victor DriveX Light Fighter 60 is zeer licht en resoluut offensief, en zal de meest veeleisende badmintonspelers aanspreken.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 200006
Kleur geel/grijs
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten