Badmintonracket Victor Auraspeed 100X H

Badmintonracket Victor Auraspeed 100X H

€ 220,83

€ 200,66

-9%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Badmintonracket Victor Auraspeed 100X H

De sneeuwschoenen uit de Auraspeed serie richten zich opaccent op kracht en maximale snelheid. Het zeer aerodynamische structure frame zorgt voor een betere doordringing van de lucht om altijd respons te bieden.


Dit racket wordt geleverd met een kale handgreep, zodat je zelf deorigine grip aan de zijkant van het racket kunt plaatsen, zodat je de tijd hebt om de Free Core handgreep te bewonderen.

De Victor Auraspeed 100X H metaccent wordt gebruikt door de Indonesische legende Mohammad Ahsan en biedt uitstekende responsiviteit en wendbaarheid. Stijf en met een lichte handgreep is dit 3U racket het ideale compromis voor dubbelspel. Het is ook geschikt voor enkelspelers die van lange rally's houden. De lak van de Auraspeed 100X is overwegend grijs bij de kop van het racket, met witte en oranje geometrische vormen verspreid over het frame.

Zoals gebruikelijk heeft Victor Badminton carbon van uitzonderlijk hoge kwaliteit gebruikt voor een ongeëvenaard speelgevoel. Naast Hi-Resilient Modulus Graphite bevat de Auraspeed 100X ook Pyrofil en Nano Fortify Tr+ vezels. De eerste vezel komt van Japon en biedt verbeterde schokabsorptie, terwijl de tweede vezel kracht en gevoel biedt.

De Sonic-Rebound Technologie combineert grafiet van topkwaliteit met RTC-technologie voor krachtige, harde slagen die uit het racket komen. Op basis van wetenschappelijke analyse richt Rebound Transition Construction (RTC) zich op de belangrijkste punten van het frame die versterkt moeten worden voor een betere zweepslag. Geïnspireerd door de bladen van rotor helikopters, bestaat de Hard Cored Technology uit de integratie van meerdere dunne lagen carbon om het gevoel en de prestaties te allen tijde te maximaliseren!

De shaft van dit Victor racket is voorzien van het Anti-Torsion System en SRS voor ongeëvenaarde responsiviteit en opmerkelijke stabiliteit. Victor rust dit racket ook uit met de Free Core handgreep, een synthetisch materiaal dat de shaft meer vrijheid geeft voor maximale hefboomwerking, terwijl het een perfecte wendbaarheid en verbeterde duurzaamheid garandeert. Het Dynamic-Sword concept versterkt dit verlangen naar snelheid door verbeterde aerodynamica, door een andere geometrie van het frame tussen de zijkanten en de boven- en onderkant van het rackethoofd.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 201658
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten