Schoenen Asics

Asics staat bekend om zijn hardloopschoenen van hoge kwaliteit, maar onderscheidt zich ook door assortimenten aan te bieden die speciaal zijn ontworpen voor racketsporten als tennis of padel. Smash-Expert biedt u alle assortimenten Asicsom uw prestaties op de baan te verbeteren: Gel Padel, Padel Lima, Gel Challenger, en vele andere!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoe kies ik de juiste schoen?

Het kiezen van de juiste racketsportschoen is essentieel om je prestaties op court te maximaliseren en blessures te voorkomen. Hier zijn een paar tips om je te helpen bij je keuze:

Type sport

Kies een schoen die speciaal ontworpen is voor je favoriete racketsport, of het nu tennis, padel, badminton, tafeltennis of squash is. Elke sport stelt zijn eigen eisen aan beweging en speeloppervlak, dus de juiste schoen kan een groot verschil maken.

Speeloppervlak

Houd rekening met de ondergrond waarop je het vaakst speelt. Schoenen voor kleivelden hebben andere zolen dan die voor bijvoorbeeld betonnen of kunstgrasvelden.

Demping en stabiliteit

Zoek schoenen met een goede demping om de schokken van snelle bewegingen en abrupt stoppen op court op te vangen. Laterale stabiliteit is ook belangrijk om enkelverstuikingen bij zijwaartse bewegingen te voorkomen.

De paradepaardjes van Smash-Expert

  • Gel-Resolution: Biedt een combinatie van stabiliteit, duurzaamheid en demping om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende tennisspelers.
  • Court FFGeïnspireerd door de speelstijl van Novak Djokovic, stelt de Court FF spelers in staat hard te slaan en snel te herstellen tussen twee slagen.
  • Oplossing: Ontworpen voor veelzijdige tennissers die op zoek zijn naar een dynamische, lichtgewicht schoen.
  • Gel ChallengerOplossing: Biedt de stabiliteit die je nodig hebt om de baseline te bedekken en je te concentreren op het controleren van het spel.

Waarom zou je Smash-Expert kiezen voor je schoenen?

Als je bij ons koopt, profiteer je niet alleen van een uitzonderlijke keuze uit de beste assortimenten, maar ook van deskundig advies om je te begeleiden. Onze passie voor racketsporten wordt weerspiegeld in elk product dat we aanbieden, zodat je verzekerd bent van de beste uitrusting voor jouw spel.

Of je nu een professionele speler of een amateur bent, Smash-Expert is de bestemming bij uitstek voor het vinden van het perfecte racketsportschoeisel. Ontdek onze selectie vandaag nog en voel het verschil op court!