Nieuw-Binnen

In deze categorie vind je een brede selectie van de nieuwste racketsportproducten! Blijf op het scherpst van de snede op court met de nieuwste paar schoenen, de nieuwste tennisrackets, de nieuwste lifestyle. Asics Adidas , Yonex en vele andereautres merken wachten op je op Smash-Expert.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Racketsport nieuws

Bij Smash-Expert brengen we je graag het nieuwste op het gebied van racketsportartikelen! Schoenen, lifestyle, tennisrackets, ... Ontdek onze selectie nieuwe producten!

De nieuwste tennisschoenen

Adidas Asics, , en tientallen merken vind je in de sectie nieuwe producten! De merken bieden je verschillende technologieën om je prestaties voortdurend te verbeteren. Wilson Yonexautres

Bekijk onze selectie basketbalschoenen en ontdek al onze nieuwe producten en technologieën die je naar de top zullen brengen!

Nieuwe tennisschoenen

Een nieuw seizoen betekent nieuwe producten! We werken ons Tennis nieuws regelmatig bij zodat je kunt profiteren van de nieuwste tennistechnologie. Het hele jaar door vind je hier alles wat je nodig hebt om te tennissen: schoenen, rackets, snaren, ballen, enz. Asics Yonex , Wilson, Tecnifibre, Head.

Padel nieuws

Ontdek ons laatste padelnieuws! Ontdek onze rackets, kleding en accessoires die ontworpen zijn om je spel en stijl te verbeteren op court. Onze selectie bevat de nieuwste innovations van de beste merken in de industrie. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, vind de perfecte uitrusting om je te onderscheiden. Duik in het avontuur van padel met stijl en comfort dankzij onze geavanceerde producten. Mis de kans niet om als een van de eersten te genieten van de nieuwste padeltrends en je spel te verbeteren!

Nieuw bij Badminton

Duik in de spannende wereld van badminton met onze gloednieuwe producten! Ontdek een assortiment rackets, tassen en polos, zorgvuldig geselecteerd om je spel te verbeteren op court. Of je nu een casual speler bent of een doorgewinterde concurrent, onze collectie biedt de perfecte keuze voor tous niveaus en tous speelstijlen. Met de nieuwste innovations van toonaangevende merken kun je er zeker van zijn dat je de uitrusting vindt die je helpt je doelen op het veld te bereiken. Mis de kans niet om als een van de eersten deze nieuwe producten te ontdekken en je badmintonspel een boost te geven!