Tennisschoenen Asics

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Asics Tennis: Combineer elegantie en technologie op de Court

Als tennis je passie is, weet je dat point de keuze van schoenen crucial is. Om deze reden heeft Asics zich gevestigd als een essentiële referentie voor alle tennisliefhebbers en professionals. Met de perfecte combinatie van stijl, technologie en comfort garandeert Asics een ongeëvenaarde ervaring tijdens elke wedstrijd. Smash-expert.nl presenteert met trots een compleet assortiment tennisschoenen Asics, waaronder de modellen die favoriet zijn bij kampioenen als Novak Djokovic.

Must-have tennisschoenen Asics

 • Court FF 3: Geprezen door de nummer één tennisser mondial, Novak Djokovic, is dit model synoniem aan snelheid, wendbaarheid en stabiliteit, ideaal om de court te domineren.
 • Solution Swift FF: Ontworpen om uitzonderlijke lichtheid te bieden, deze schoenen garanderen snelle, vloeiende bewegingen, ongeacht het type baan court.
 • Solution Speed FF2: Perfect voor spelers die op zoek zijn naar een combinatie van grip en comfort, deze schoenen beloven een ongeëvenaard reactievermogen.
 • Gel-Resolution 9: Deze schoenen combineren geavanceerde technologie met comfort en bieden optimale ondersteuning tijdens zijwaartse bewegingen en sprints.
 • Gel-Dedicate 8: Perfect voor spelers die op zoek zijn naar een duurzame, comfortabele schoen met uitstekende stabiliteit.
 • Gel-Challenger 14: Ideaal voor wedstrijdspelers, bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid, demping en wendbaarheid.
 • Gel-Game 9: Veelzijdig en stijlvol, deze schoenen zijn ideaal voor spelers die waar voor hun geld zoeken.

Asics Voor elk type speler Court

Asics is zich bewust van de specifieke aard van elk type court en heeft schoenen ontwikkeld die geschikt zijn voor zowel off-road als clay courts. Of je nu op een harde ondergrond speelt of op klei, Asics geeft je de grip, stabiliteit en prestaties die je nodig hebt om uit te blinken.

Waarom is Asics jouw bondgenoot op court?

Door te kiezen voor Asics kies je voor een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, innovatie en prestaties. Asics schoenen zijn het resultaat van diepgaand onderzoek, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Op Smash-expert.nl vind je niet alleen de nieuwste modellen van het merk, maar ook exclusieve aanbiedingen waarmee je je passie voor tennis ten volle kunt beleven.

Laat niets aan het toeval over en trakteer jezelf op de schoenen die het verschil zullen maken in elke wedstrijd. Ontdek vandaag nog het Asics assortiment op Smash-expert.nl!