Cap Gant Tonal Archive Shield Linen

Cap Gant Tonal Archive Shield Linen
€ 60,50
Ontdek de Cap Gant Tonal Archive Shield Linen, een must-have accessoire voor een onberispelijke, elegante stijl. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Cap Gant Tonal Archive Shield Linen

De Gant Tonal Archive Shield Linen pet is een essentieel accessoire om je look stijlvol af te maken. Deze pet is gemaakt door het beroemde merk Gant en combineert elegantie en comfort voor een perfect resultaat.

Het ontwerp van de pet is geïnspireerd op de archieven van het merk, waardoor hij een tijdloze retro uitstraling heeft. Het op de voorkant geborduurde Gant Shield logo voegt een vleugje originaliteit en raffinement toe, waardoor deze pet een echt statement piece wordt.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardig linnen en is licht en ademend, ideaal voor zonnige zomerdagen. Linnen staat ook bekend om zijn sterkte en duurzaamheid, waardoor deze pet een duurzame investering in je garderobe is.

De neutrale kleur van deze pet maakt hem makkelijk te combineren met al je outfits, zowel casual als gekleed. Je kunt hem dragen met een t-shirt en jeans voor een casual look, of met een overhemd en chino-broek voor een elegantere look.

Naast stijlvol is deze pet ook erg praktisch. Hij heeft een verstelbare sluiting aan de achterkant, zodat je hem kunt aanpassen aan de grootte van je hoofd voor optimaal comfort. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden en kan hij worden schoongeveegd.

Verwen jezelf met deze pet Gant Tonal Archive Shield Linen en voeg een vleugje verfijning toe aan je outfit. Of het nu voor een dagje uit is, een avondje uit met vrienden of zelfs een speciale gelegenheid, deze pet zal je onmisbare modieuze bondgenoot zijn. Wacht dus niet langer en voeg hem toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 9900229-628
Kleur zonsondergang roze
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene