Tennisjurk voor dames Joma Challenge

Tennisjurk voor dames Joma Challenge

Beginnend op: € 64,03

€ 56,99

-11%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 64,03

€ 56,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Tennisjurk voor dames Joma Challenge

Tennisjurk voor dames. Een comfortabel, ademend jurkje, ideaal voor rackettrainingen en wedstrijden. Het lichte gewicht en grote ademende vermogen zorgen voor een comfortabele jurk. Inclusief elastische binnenshort.

Deze tennisjurk heeft een ronde hals met elastiek en elastische bandjes en rug. Het doel is dat het kledingstuk comfortabel om het lichaam zit en vrij kan bewegen. Bij racketsporten is het vooral belangrijk om de beweeglijkheid van de armen niet te beperken. De rug van de zwemmer draagt hieraan bij door de schouderbladen vrij te maken zodat de speler meedogenloos kan serveren, slaan en smashen.

Het kledingstuk is gemaakt van een lichtgewicht, ademende meshstof. De jacquardafwerking met microscopisch kleine perforaties voert transpiratie af en houdt het lichaam koel en droog. Het ademend vermogen wordt versterkt door de open rug, een belangrijke transpiratiezone. Wanneer lucht in direct contact komt met de huid, droogt deze snel en is vocht niet langer een probleem.

De jurk heeft ook een binnennet van elastische stof dat zich aanpast aan het silhouet en altijd ondersteuning biedt. Om de bewegingsvrijheid te optimaliseren, is er een extra stuk toegevoegd in het kruisgebied om de pasbreedte te vergroten. Ook de naden van de binnenshort zijn gemaakt met het Flatlock-systeem met platte naden. Deze technologie voorkomt hinderlijk schuren tegen de huid. Het resultaat is ongeëvenaard comfort.

Het opvallende ontwerp aan de buitenkant is voorzien van meerkleurensublimatie, waardoor de print een oneindig optisch effect creëert. Bijzonder zijn de biezen op de voor- en achterkant, die zijn ingezet met heat-sealed naden. Het doel: het kledingstuk licht houden.

Logo Joma in print.

Eigenschappen :

  • Korte broek
  • Rug in zwemmersstijl
  • Flatlocknaden
  • Bewegingsvrijheid
  • Ondoorzichtige, niet-transparante stof transparent
  • Vest 90% Polyester, 10% Spandex / Malla binnenkant 88% Polyester, 12% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901785.426
Kleur verde
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene