Jersey polo Puma ESS+ Block

Jersey polo Puma ESS+ Block

Beginnend op: € 47,39

€ 32,39

-32%
Laat je stijl zien met de jersey polo Puma ESS+ Block, een must-have van Puma voor een sportieve en elegante look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 47,39

€ 32,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jersey polo Puma ESS+ Block

De Puma ESS+ Block jersey polo is een must-have voor alle mode- en sportfans. Ontworpen door het beroemde merk Puma, combineert dit poloshirt stijl en functionaliteit perfect om je een outfit te geven die zowel trendy als comfortabel is.

Dit poloshirt is gemaakt van een hoogwaardige stof en is zowel zacht als lichtgewicht. Het voelt prettig aan op de huid en heeft een perfecte pasvorm. Het strakke, moderne ontwerp wordt aangevuld met contrasterende kleurblokken, waardoor deze polo dynamisch en stijlvol aanvoelt.

Of je nu op het veld staat of in de stad bent, deze polo gaat overal met je mee. Dankzij de DryCell-technologie voert hij vocht af en blijft hij droog, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Maar dat is nog niet alles, deze polo is ook voorzien van CoolCell-technologie die je lichaamstemperatuur reguleert zodat je de hele dag koel en comfortabel blijft.

Met zijn V-hals en slanke pasvorm laat deze polo je figuur beter uitkomen, terwijl hij je maximale bewegingsvrijheid geeft. Of je hem nu draagt voor een rondje golf, een sportsessie of gewoon een casual dagje uit, je zult niet meer zonder willen.

Kortom, de Puma ESS+ Block jersey polo is een must-have voor alle mannen die stijl en comfort belangrijk vinden. Zoek niet verder, je hebt de perfecte polo voor elke gelegenheid gevonden. Dus voeg hem nu toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 848004-37
Kleur wijnstok
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene