Kinder-T-shirt Head Vision

Kinder-T-shirt Head Vision
Beginnend op: € 30,25
Verwen je jonge tennisfan met het Head Vision kinder-T-shirt, een must-have voor junioren van Head.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 30,25
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Head Vision

Het Head Vision T-shirt voor kinderen is een must-have voor elke jonge tennisliefhebber. Gemaakt door het beroemde merk Head, is dit T-shirt ontworpen voor junioren en is perfect voor intensieve wedstrijden en trainingen op court.

Met zijn comfortabele pasvorm en hoogwaardige materialen biedt dit T-shirt volledige bewegingsvrijheid zodat je kind zich kan concentreren op zijn of haar spel. De ademende stof voert vocht efficiënt af, zodat je zelfs op de warmste dagen koel en droog blijft.

Het stijlvolle ontwerp van het Head Vision kinder t-shirt is geïnspireerd op professionele tennisspelers en geeft je kind een modern en sportief look op court. Het iconische Head logo staat ook op de voorkant, voor een extra vleugje stijl.

Dit t-shirt is speciaal ontworpen voor jonge tennissers die zich willen verbeteren en hun volledige potentieel willen bereiken. Of je kind nu een beginnende of ervaren speler is, dit t-shirt van hoge kwaliteit is de perfecte keuze om hem of haar te helpen op te vallen op de court.

Dit Head Vision t-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor junioren en is een uitstekende keuze voor kinderen van alle leeftijden. Of je kind nu op clubniveau of in competitieverband speelt, dit shirt zal hun beste bondgenoot zijn om in stijl en comfort te spelen.

Wacht niet langer en geef je kind het beste wat tennis te bieden heeft met het Head Vision T-shirt voor kinderen. Bestel het jouwe nu en zie je kind vol zelfvertrouwen en stijl schitteren op court.

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 816263-NV
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior