Kinderbroeken Puma Lifestyle Ess+ Logo Lab

Kinderbroeken Puma Lifestyle Ess+ Logo Lab

Beginnend op: € 23,19

€ 22,50

Geef je kind de ultieme stijl en comfort met de Lifestyle Ess+ Logo Lab shorts van Puma. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 22,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderbroeken Puma Lifestyle Ess+ Logo Lab

- categorie: "Shorts"

Deze kindershort van Puma is de perfecte keuze voor jonge fans van sportieve mode. Deze shorts zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden uitzonderlijk comfort en duurzaamheid voor actieve kinderen. Met zijn stijlvolle ontwerp en nette details is deze short ideaal voor alle gelegenheden, of je nu sport of thuis ontspant.

De Puma Lifestyle Ess+ Logo Lab kindershorts zijn ontworpen voor junioren en bieden een perfecte pasvorm voor hun groeiende lichaam. Met een elastische tailleband en trekkoord kan deze short eenvoudig worden versteld voor de hele dag comfort. Bovendien zorgen de lichtgewicht materialen voor volledige bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor kinderen die veel onderweg zijn.

Als product van het merk Puma zijn deze shorts toonaangevend op het gebied van mode en technologie. Het iconische Puma logo is geborduurd op de voorkant, wat een vleugje stijl toevoegt en het merk trots laat zien. Deze shorts zijn ook verkrijgbaar in verschillende felle en leuke kleuren, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor kinderen die zich graag willen onderscheiden van de massa.

Naast modieus zijn deze shorts ook erg praktisch. Met de zijzakken kunnen kinderen gemakkelijk hun kleine benodigdheden meenemen als ze op stap zijn. Bovendien is de stof gemakkelijk te onderhouden, wat ideaal is voor drukke ouders.

Of het nu gaat om een dagje naar school, een familie-uitje of een sportsessie, deze Puma shorts voor kinderen zijn een must-have. Met hun stijl, comfort en functionaliteit zijn ze de perfecte keuze voor jonge kinderen die zowel trendy als actief willen zijn. Dus wacht niet langer, koop deze kindershorts van Puma Lifestyle Ess+ Logo Lab en laat je kind al op jonge leeftijd een modestatement maken.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 679233-46
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1