Kinderbroeken Hummel Flik

Kinderbroeken Hummel Flik

Beginnend op: € 30,20

€ 28,81

-5%
Ontdek comfort en stijl met onze Hummel Flik kindershorts - perfect voor jonge atleten Junior!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,20

€ 28,81

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderbroeken Hummel Flik

Ontdek de Hummel Flik kindershorts, speciaal ontworpen voor beginnende jonge atleten. Hummel staat bekend om zijn kwaliteitskleding en deze shorts zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn speciaal ontworpen voor junioren, om hen comfort en prestaties te bieden tijdens hun sportactiviteiten.

De Hummel Flik kindershorts hebben een modern, dynamisch ontwerp, met het beroemde Hummel logo geborduurd op de dij. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kind de kleur kan kiezen die hij of zij het mooist vindt. Bovendien past hij dankzij de klassieke snit en elastische tailleband perfect bij alle lichaamsvormen.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn léger en ademend, zodat je kind comfortabel en droog blijft, zelfs tijdens intensieve inspanningen. De zachte stof voelt ook zacht aan tegen de huid, voor optimaal comfort de hele dag lang.

De Hummel Flik kindershorts zijn perfect voor alle sportactiviteiten, of het nu voetbal, basketbalball, handbal of een andere sport is. Ze bieden volledige bewegingsvrijheid dankzij de losse pasvorm en stretchstof. Je kind kan naar hartenlust spelen op lui-même.

Deze shorts zijn niet alleen comfortabel en presteren goed, ze zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen zonder risico op verkleuring of vervorming. Ze kunnen dus keer op keer gedragen worden zonder hun kwaliteiten te verliezen.

Geef je kind het allerbeste door te kiezen voor Hummel Flik kindershorts. Met zijn trendy design, superieure kwaliteit en functionaliteit zal het zeker een van de favorieten van je kind worden. Wacht dus niet langer en trakteer je kind op deze shorts die hem zullen vergezellen op al zijn sportieve avonturen.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224657-7427
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1