Dames-T-shirt Hummel Active CO

Dames-T-shirt Hummel Active CO

Beginnend op: € 23,14

€ 18,79

-19%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van het Hummel Active CO T-shirt voor dames, een merk waar je al jaren op vertrouwt.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,14

€ 18,79

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Hummel Active CO

Het Hummel Active CO T-shirt is een must-have voor actieve vrouwen die comfort en stijl willen combineren. Gemaakt door het beroemde merk Hummel, is dit T-shirt ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne, dynamische vrouwen.

Met zijn elegante design en vrouwelijke snit is dit T-shirt perfect voor alle gelegenheden. Of het nu is voor een sportsessie, een dag op kantoor of een avondje uit met vrienden, het zal je vergezellen in stijl en comfort.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid. De ademende stof houdt je zelfs op de warmste dagen koel.

Het Hummel Active CO T-shirt voor dames is ook voorzien van Hummel CO-technologie, die zorgt voor optimale vochtregulatie om je droog te houden tijdens je fysieke activiteiten. Je kunt je dus volledig concentreren op je prestaties zonder je zorgen te maken over zweten.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en past zich aan alle lichaamsvormen aan voor een perfecte pasvorm. Het discrete Hummel logo geborduurd op de borst voegt een vleugje moderniteit en verfijning toe aan dit kledingstuk.

Of je nu een sportfan bent of gewoon op zoek naar een comfortabel, trendy T-shirt, het Hummel Active CO T-shirt voor dames is gemaakt voor jou. Wacht niet langer en voeg het toe aan je garderobe voor een sportieve, vrouwelijke look in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224500-8104
Kleur bruin
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene