Jersey Joma Ranking

Jersey Joma Ranking

Beginnend op: € 42,85

€ 39,35

-8%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 42,85

€ 39,35

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jersey Joma Ranking

T-shirt met korte mouwen voor heren. Een zeer comfortabel technisch T-shirt, ideaal voor het trainen en spelen van racketsporten zoals padel. Met vochtafvoerende zones voor meer comfort. Uitstekende bewegingsvrijheid.

Ronde kraag gemaakt van een elastische basisstof met een binnenste omslagband om schuren in dit gebied te verminderen. De naden van de schouders, mouwen en zoom zijn thermisch geseald om lichtheid te behouden en schuren te voorkomen.

Gemaakt van lichtgewicht, duurzaam en ademend materiaal. VTS-perforaties zijn geplaatst op de plekken waar vocht zich het meest ophoopt: in het midden van de rug, aan de zijkanten en op de borst. Er is een lasersnijtechniek gebruikt om ze aan te brengen. Aan de ene kant zorgen de elastische vezels voor een superieure pasvorm en totale bewegingsvrijheid en aan de andere kant vergroten de zijsplitjes in de zoom de lengte van de pas.

Het ontwerp van het T-shirt is 360º reflecterend, d.w.z. met reflecterende patronen die de zichtbaarheid van de speler aan alle vier de kanten vergroten. Het Joma logo is gemaakt van heat-sealed siliconen met JOMA SPORTECH technologie, wat geen extra gewicht toevoegt en het comfort verbetert.

  • Ronde kraag
  • Lichtgewicht, ademend en slijtvast materiaal
  • Bewegingsvrijheid
  • 93% Polyester, 7% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103538.100
Kleur negro
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene