Jersey Joma Smash

Jersey Joma Smash

Beginnend op: € 45,38

€ 41,45

-9%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 41,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jersey Joma Smash

Heren-T-shirt met korte mouwen. Ontworpen voor het spelen van racketsporten zoals padel. Dit hoogwaardige kledingstuk is comfortabel, elastisch en duurzaam. Het heeft een ventilatiesysteem om de lichaamstemperatuur constant te houden.

Ronde kraag in basisstof en kleine perforaties op de rug. Dit is het gebied waar zweet zich het meest ophoopt, daarom is het VTS-systeem aan de schoen toegevoegd. De gebruikte techniek is lasergesneden, wat zorgt voor een perfecte, comfortabele afwerking. Dit zorgt voor luchtcirculatie en ademend vermogen op de plekken waar zweet zich het meest ophoopt.

Heat-sealed naden op de schouders om schuren te verminderen, het kledingstuk licht te houden en het comfort te optimaliseren. Naadloze mouwen en zoom. Deze hebben openingen om de paslengte te vergroten.

Gemaakt van slijtvaste, elastische stof die zich aanpast aan de vorm en bewegingen van de sporter. Veelkleurige sublimatieopdruk voor een spectaculair optisch effect. Joma logo in silicone heat-sealed met JOMA SPORTECH technologie, zonder extra gewicht toe te voegen of ongemak voor de huid te veroorzaken.

  • Ronde kraag
  • Veerkrachtige, elastische stof
  • 93% Polyester, 7% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103506.574
Kleur morado
Kleur Paars
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene