Jersey Joma Ranking

Jersey Joma Ranking

Beginnend op: € 52,44

€ 47,31

-10%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 52,44

€ 47,31

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jersey Joma Ranking

T-shirt met korte mouwen voor heren. Technisch T-shirt ontworpen voor racketsporten, met name tennis en padel. Het is een zeer ademend, zeer comfortabel T-shirt dat de sporter zal begeleiden bij al zijn bewegingen. Sla de bal zonder grenzen dankzij dit superlichte shirt. Geen excuses meer om niet te winnen.

Dit T-shirt heeft een ronde hals met een kleine opening in het midden die het een extra vleugje elegantie en moderniteit geeft. De achterkant van de kraag heeft een geribde zoom voor een comfortabelere pasvorm. Bovendien bieden de kleine zijsplitten uitstekende bewegingsvrijheid. Het spel wordt competitiever en dynamischer.

Het is gemaakt van lichtgewicht, ademende meshstof. De jacquard afwerking tekent kleine vierkantjes op de stof en gaat gepaard met microscopische perforaties die transpiratievocht afvoeren en het lichaam koel en droog houden. Dit ademende vermogen wordt versterkt door de Micro-Mesh System-technologie in de oksels, waar meer transpiratie plaatsvindt. Dit voorkomt de opbouw van geurveroorzakende bacteriën. Het heeft ook een elastische stof voor extra flexibiliteit.

Het eenvoudige ontwerp wordt aangevuld door contrasterende kleurelementen op de kraag en splitten aan de onderkant. Een echte basic voor tennis en padel met de beste prestaties.

Het Joma rubberen logo is in de naadloze stof verwerkt. Het doel: de tennisschoen altijd licht houden, onaangename wrijving tegen de huid voorkomen en het comfortgevoel verhogen. Op Joma hebben we deze technologie overgebracht van schoeisel naar textiel en aangepast aan de behoeften van elk product.

  • Ronde kraag
  • Ademende, comfortabele stof
  • Micro-Mesh-technologie op de plekken die het meest transpireren
  • Beperkt onaangename geuren
  • Bewegingsvrijheid
  • Tejido principal 100% Polyester / Tejido contrast 92% gerecycled polyester, 8% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103107.201
Kleur blanco/neger
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene