Shorts Joma Challenge

Shorts Joma Challenge

Beginnend op: € 49,29

€ 39,35

-20%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 49,29

€ 39,35

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Shorts Joma Challenge

Herenshorts. Ontworpen voor racketsporten zoals tennis en paddle tennis. Til je bewegingsvrijheid naar een hoger niveau met deze tennisshort. De lichtgewicht, elastische en ademende stof ultra biedt maximaal comfort. Het bevat de nieuwste technologieën in deze sporten zodat tennissers alleen maar topprestaties krijgen.

De elastische tailleband bevestigt de short aan de taille van de speler, terwijl de platte veters de pasvorm in dit gebied regelen. Bovendien is er een ingebouwde elastische lies patch, zodat je vrij kunt bewegen. De opening in de zoom vergroot de beweeglijkheid en paslengte, zodat je onbeperkt bij de bal kunt.

Het heeft ook twee speciale zakken voor het opbergen van de ball paddle zonder punten te verliezen. De speler hoeft zich geen zorgen te maken dat de bal eruit glijdt, want ze hebben een speciale vorm zodat ze kunnen bewegen zonder dat de bal wegglijdt. Deze zakken hebben een speciale stoffen onderkant die, als je er met je hand overheen glijdt, transpiratie absorbeert en droogt. Onmiddellijk daarna kan de speler het racket weer stevig en stevig vastpakken.

De zoom is ook lasergesneden en afgewerkt met hitteverzegelde naden om ongemak en irritatie door wrijving tegen de huid te voorkomen. Als de zoom tijdens het bewegen tegen de huid schuurt, wordt het comfort van de tennisser niet aangetast.

De shorts zijn gemaakt van een nieuwe stof die niet alleen ultralicht is, maar ook elastisch voor maximale bewegingsvrijheid. Extra's, zoals de binnenzak van gaas, voegen minimaal gewicht toe aan de broek. Een ander voordeel is dat het transpiratievocht afvoert, zodat de huid altijd koel blijft en het niet koud wordt na het sporten. Allemaal ontworpen voor maximaal comfort tijdens het sporten.

Deze technische tennis- en padelbroek heeft een eenvoudig, minimalistisch ontwerp.

Het Joma rubberen logo is in de naadloze stof verwerkt. Nogmaals, het doel is om ervoor te zorgen dat de broek altijd lichtgewicht is en niet tegen de huid schuurt. Op Joma hebben we deze technologie van schoeisel overgebracht naar textiel en aangepast aan de behoeften van elk product.

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103070.200
Kleur blanco
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene