Kinderbroeken Jordan Air Jordan Hbr

Kinderbroeken Jordan Air Jordan Hbr

Beginnend op: € 30,25

€ 27,84

-8%
Ontdek onze kindercollectie van shorts Jordan Hbr Air Jordan, ontworpen door het beroemde merk Jordan voor gepassioneerde jonge spelers.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 30,25

€ 27,84

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderbroeken Jordan Air Jordan Hbr

Ontdek het onvergelijkbare comfort en de stijl van shorts voor kinderen Jordan Air Jordan Hbr. Deze shorts zijn gemaakt door het beroemde merk Jordan en zijn speciaal ontworpen voor beginnende jonge atleten. Met een ontwerp geïnspireerd op de iconische Air Jordan, zijn deze shorts zowel trendy als functioneel.

De Jordan Air Jordan Hbr kindershorts zijn perfect voor jonge atleten op tous niveau. Of je nu traint op het veld, speelt met vrienden of gewoon ontspant, deze shorts zijn je ideale bondgenoot. Met hun comfortabele pasvorm en lichtgewicht stof bieden ze veel bewegingsvrijheid, zodat je kind alles kan geven zonder in de weg te zitten.

De Jordan Air Jordan Hbr kindershorts zijn niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. Met het geborduurde Jordan logo op de pijp en contrasterende details voegt hij stijl toe aan elke outfit. Of je nu naar school gaat, uitgaat of sport, deze shorts zijn een must-have in de garderobe van je kind.

Deze shorts zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn slijtvast en duurzaam. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen zonder hun vorm of kleur te verliezen. Bovendien kun je er dankzij de gerenommeerde merknaam zeker van zijn dat deze shorts nog lang in goede staat zullen blijven.

De Jordan Air Jordan Hbr kindershorts zijn verkrijgbaar in de maten junior tot en met tous. Wat de leeftijd van je kind ook is, hij of zij zal kunnen genieten van deze comfortabele, trendy shorts. Wacht dus niet langer en geef je kind het allerbeste in sportkleding met de Jordan Air Jordan Hbr kindershorts.

Extra informatie

Merk Jordan
Fabrikant SKU 957115-023
Kleur zwart/rood
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior