Opleidingsmateriaal PTP Aquacore [Grootte 15 kg]

Opleidingsmateriaal PTP Aquacore [Grootte 15 kg]

€ 130,98

€ 109,66

-16%
Versterk je lichaam met de PTP AQUACORE™: een uniek trainingsapparaat dat gebruik maakt van water om kracht, stabiliteit en endurance spieren te ontwikkelen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Opleidingsmateriaal PTP Aquacore

Maak gebruik van de kracht van water en ontdek een nieuwe manier van trainen die je lichaam vorm geeft door functionele kracht, stabiliteit en spieren te ontwikkelenendurance.


Met de PTP AQUACORE™ train je je hele lichaam dankzij de instabiliteit van de waterstroom. Tijdens de oefeningen daagt de continue waterstroom in de waterzak je evenwicht uit, waardoor je je buikspieren moet aanspreken om de zak onder controle te houden. Deze vorm van training activeert je kleine stabilisatiespieren terwijl je alle atletische bewegingen uitvoert.


DeAQUACORE™ is uitgerust met horizontale en verticale handgrepen om beide soorten grip mogelijk te maken voor alle oefeningen en bewegingen. De PTP AQUACORE™ is compact en licht en is gemaakt van PVC transparent. Hierdoor kun je de watercapaciteit en het gewicht duidelijk zien aan de hand van de grafiek op de zijkant van de tas.


-Inclusief oefeningengids


Gemaakt van PVC transparent en zachte neopreen handvatten


-Gedrukte gewichtsmarkeringen voor gemakkelijke referentie


-Ideaal voor gevorderde gebruikers die op zoek zijn naar de voordelen van een onstabiele belasting met een hoge weerstand.

Extra informatie

Merk PTP
Fabrikant SKU 920035-6002
Kleur bestand
Kleur Geel
Maat 15 kg - Standaard Franse maten