Damestanktop Joma Challenge [Grootte L]

Damestanktop Joma Challenge [Grootte L]

€ 53,57

€ 39,35

-27%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Damestanktop Joma Challenge

Tanktop voor dames. Dit is een technisch shirt speciaal ontworpen voor racketsporten. De eigenschappen maken het ideaal voor tennis en padel. Deze omvattenultra lichtheid, ademend vermogen en bewegingsvrijheid.


De tanktop heeft een ronde hals en elastische schouderbandjes. Het is de bedoeling dat de top comfortabel om het lichaam zit en bewegingsvrijheid biedt. Bij racketsporten is het vooral belangrijk dat de beweeglijkheid van de armen niet wordt beperkt. De rug van de zwemmer draagt hieraan bij door de schouderbladen vrij te maken zodat de speler meedogenloos kan serveren, slaan en smashen.


Het kledingstuk is gemaakt van een lichtgewicht, ademende meshstof. De jacquardafwerking met microscopisch kleine perforaties voert transpiratie af en houdt het lichaam koel en droog. Bovendien heeft het een kruisrug met een centrale opening, daar waar de meeste transpiratie zich ophoopt. Dankzij het directe contact van de lucht met de huid verdwijnen de transpiratiedruppels snel en heb je er geen last van.


Opvallende visuals met meerkleurige sublimatie die een oneindig optisch effect creëert met de print. De centrale bies op de voor- en achterkant is heat-sealed. Het doel: het kledingstuk licht houden.


Joma logo gedrukt op voor- en achterkant.



  • Lichtgewicht, ademende stof

  • Bewegingsvrijheid

  • 90% Polyester, 10% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901786.822
Kleur naranja
Kleur Oranje
Maat L - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene