Horloge voor kinderen Garett Fit

Horloge voor kinderen Garett Fit
€ 41,70
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Horloge voor kinderen Garett Fit

Smartwatch Garett Kids FIT
De Garett Kids Fit is een uitstekende smartwatch die een breed scala aan sporten stimuleert. Je kind kan zijn activiteit bijhouden en zijn vaardigheden ontwikkelen dankzij de vele sportmodi. De batterij gaat ook langer mee, voor extra gemak en veiligheid. Bovendien kunnen biometrische metingen worden gebruikt om de gezondheid en basis lichaamsfuncties te controleren.

Batterijlevensduur tot 7 dagen
Met het Garett Kids Fit horloge kan je kind genieten van een langere batterijlevensduur zonder hem steeds te moeten opladen. Dit model biedt tot 7 dagen autonomie met één keer opladen, waardoor het een ideale keuze is voor actieve kinderen die graag buiten spelen en sporten. Zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen, kun je je concentreren op de fysieke activiteit en het plezier niet onderbreken.

Help je kind zijn of haar sportieve doelen te bereiken
De Garett Kids Fit is niet zomaar een gewoon horloge, maar ook een assistent in het dagelijks leven van kinderen. Met verschillende sportmodi, zoals wandelen, hardlopen, fietsen, klimmen en de loopband gebruiken, wordt het horloge het perfecte hulpmiddel om lichamelijke activiteit te motiveren. Bovendien kun je met de stappenteller je voortgang gedurende de dag bijhouden.

Vitale functies
De smartwatch biedt een reeks functies, waaronder nauwkeurige biometrische metingen waarmee je je gezondheid in realtime kunt volgen. Met een geïntegreerde hartslagmeter, pulsoximeter en bloeddrukmeter kunnen gebruikers hun hartslag, zuurstofgehalte in het bloed en bloeddruk bijhouden. Bovendien kan de gebruiker met een calorieënteller het aantal verbrande calorieën tijdens het sporten bijhouden. Alle metingen zijn direct beschikbaar op het horloge en op de mobiele applicatie.

Een commandocentrum om de pols
De Garett Kids Fit beschikt over zes arcadespellen, die jonge gebruikers zeker zullen aanspreken. Bovendien kun je met in-app meldingen meldingen over belangrijk nieuws of gebeurtenissen ontvangen zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen. Het is een nuttig en spannend hulpmiddel dat je elke dag zal vermaken en je leven gemakkelijker zal maken.

Aanpasbaar en elegant ontwerp
Als je op zoek bent naar een horloge met een slank ontwerp en een aantrekkelijk uiterlijk, dan is dit het horloge om naar te kijken. Met een dikte van slechts 10,6 mm en een gewicht van 38 g is dit een van de lichtste horloges op de markt. Bovendien kun je de wijzerplaten verwisselen, zodat je het horloge look kunt aanpassen aan je eigen stijl. De Garett Kids Fit is ook ideaal voor alledaagse en formelere gelegenheden. Met een kleine kast van slechts 20 g voel je het horloge nauwelijks om je pols.

Extra informatie

Merk Garett
Fabrikant SKU 85176200-FIT_BLU
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior