Paddle racket FZ Forza Brave Power

Paddle racket FZ Forza Brave Power

€ 55,46

€ 49,85

-10%
Domineer de padelbaan met het krachtige en behendige FZ Forza Brave Power racket. Ontworpen voor kampioenen door FZ Forza.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Paddle racket FZ Forza Brave Power

Het FZ Forza Brave Power padelracket is een must-have voor tous padelspelers die op zoek zijn naar power en precisie. Ontworpen door het gerenommeerde merk FZ Forza, combineert dit racket geavanceerde technologie met een elegant ontwerp voor de ultieme speelervaring.

Dit racket is speciaal ontworpen voor padel en heeft een solide carbon frame en léger, dat veel stabiliteit en verbeterde wendbaarheid biedt voor snelle, nauwkeurige schoten. De druppelvorm van het frame optimaliseert ook de sweetspot, waardoor fouten beter worden getolereerd.

De Brave Power technologie in dit racket biedt een perfecte balans tussen kracht en controle. Dankzij het perforatiesysteem op het frame biedt het racket meer flexibiliteit en een betere trillingsabsorptie, wat maximale slagkracht biedt zonder afbreuk te doen aan de balcontrole.

De ergonomische handgreep van dit racket biedt een comfortabele grip en meer controle, waardoor snelle en precieze slagen mogelijk zijn. Bovendien is het slagoppervlak bedekt met een laag EVA-schuim met hoge dichtheid, wat een uitstekende energieteruggave garandeert voor krachtige, nauwkeurige slagen.

Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, het FZ Forza Brave Power padel racket zal je vergezellen op tous banen dankzij zijn uitzonderlijke prestaties. Dus wacht niet langer en neem de controle over je wedstrijden met de FZ Forza Brave Power padel, de ideale keuze voor veeleisende spelers die op zoek zijn naar prestaties en precisie.

Extra informatie

Merk FZ Forza
Fabrikant SKU 706659
Kleur blauw/zwart
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene