Paddle racket FZ Forza Power

Paddle racket FZ Forza Power

€ 56,47

€ 50,69

-10%
Verbeter je padelspel met het krachtige FZ Forza Power racket. Al jaren vertrouwd door padelspelers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Paddle racket FZ Forza Power

Het FZ Forza Power padelracket is de perfecte keuze voor tous padelliefhebbers die op zoek zijn naar uitzonderlijke prestaties en kracht op court. Ontworpen door het gerenommeerde merk FZ Forza, combineert dit racket geavanceerde technologie met een elegant ontwerp voor een onvergelijkbare speelervaring.

Eerst en vooral is het ontwerp van het FZ Forza Power racket adembenemend. De ergonomische handgreep biedt een comfortabele en optimale grip, terwijl het traanvormige clubhoofd met een vergrote sweetspot je in staat stelt om met precisie en kracht te slaan. De heldere, moderne kleuren voegen een vleugje stijl toe op de baan en zullen je onderscheiden van je tegenstanders.

Maar wat dit racket echt uitzonderlijk maakt, is de geavanceerde technologie. Met zijn 3K carbon constructie is elle zowel licht als duurzaam, waardoor je met een grote wendbaarheid en maximale stabiliteit kunt spelen. Bovendien biedt de Power Flex technologie, die in het frame van het racket is geïntegreerd, meer flexibiliteit en meer energieteruggave voor krachtigere, accurate shots.

Het FZ Forza Power batje heeft ook een speciaal perforatiesysteem dat trillingen vermindert en het comfort verbetert wanneer je de bal slaat. Je zult langer kunnen spelen zonder vermoeidheid of pijn in je arm te voelen.

Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, het FZ Forza Power padelracket zal je bondgenoot zijn op court. De perfecte balans tussen kracht en controle stelt je in staat om je volledige potentieel te bereiken en voordeel te halen uit je tegenstanders.

Naast de uitzonderlijke prestaties is dit racket ook extreem duurzaam en slijtvast, zodat je vele uren kunt spelen zonder in te leveren op kwaliteit.

Wacht dus niet langer en kies voor het FZ Forza Power padelracket voor intense en spannende padelwedstrijden. Met dit racket in handen ben je klaar om tous de uitdagingen van de baan aan te gaan en een echte padelspeler te worden champion.

Extra informatie

Merk FZ Forza
Fabrikant SKU 706654
Kleur zwart/groen
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene