Dames padel racket FZ Forza Spin

Dames padel racket FZ Forza Spin

€ 56,47

€ 50,69

-10%
Verbeter je padelspel met het hoogwaardige FZ Forza Spin damesracket. Ontdek kracht en precisie met FZ Forza.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames padel racket FZ Forza Spin

Het FZ Forza Spin padelracket is ontworpen voor vrouwelijke padelliefhebbers die op zoek zijn naar een stijlvol padelracket met hoge prestaties. Het Deense merk FZ Forza staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en dit racket is daarop geen uitzondering.

Met zijn elegante, vrouwelijke ontwerp is dit racket speciaal aangepast aan de vrouwelijke lichaamsbouw. Het gewicht léger en de perfecte balans maken het racket gemakkelijk vast te houden en te controleren. tous elle is ideaal voor spelers van alle niveaus en biedt de perfecte combinatie van kracht en precisie.

Het FZ Forza Spin padelracket is uitgerust met de Spin Blade technologie, die de spin van de bal verhoogt en meer controle tijdens rally's biedt. Bovendien absorbeert het met carbon versterkte oppervlak de trillingen beter voor optimaal speelcomfort.

Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, het FZ Forza Spin padelracket geeft je een uitzonderlijke speelervaring. Het ergonomische handvat en de hoogwaardige materialen garanderen een comfortabele grip en een lange levensduur.

FZ Forza Spin is speciaal ontwikkeld voor de snelgroeiende padelsport en is de ideale keuze voor vrouwen die hun spel willen verbeteren en hun hoogste niveau willen bereiken. Met dit racket kun je indruk maken op je tegenstanders met precieze, krachtige slagen.

Kortom, het FZ Forza Spin padelracket is een must-have keuze voor alle vrouwelijke padelspelers die prestaties, elegantie en comfort willen combineren. Mis de kans niet om een uitrusting van topkwaliteit te bezitten waarmee je opvalt op de baan. Bestel nu en ontdek zelf waarom FZ Forza het favoriete merk is van de meest veeleisende padelspelers.

Extra informatie

Merk FZ Forza
Fabrikant SKU 706650
Kleur zwart/paars
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene