Paddle racket FZ Forza Blaze

Paddle racket FZ Forza Blaze

€ 56,47

€ 50,69

-10%
Domineer de padelbaan met het FZ Forza Blaze F padelracket van FZ Forza. Prestaties en precisie gegarandeerd!

Niet op voorraad

Beschrijving

Paddle racket FZ Forza Blaze

Het FZ Forza Blaze padelracket is een onverslaanbare keuze voor padelspelers van alle niveaus tous. Met zijn elegante ontwerp en uitzonderlijke prestaties is dit racket een must-have voor elke padelliefhebber.

Vervaardigd door het gerenommeerde merk FZ Forza, is dit racket ontworpen om de perfecte combinatie van kracht, controle en wendbaarheid te bieden. Dankzij de druppelvorm en het uitgebalanceerde gewicht kun je met de FZ Forza Blaze nauwkeurig slaan en bij elk schot maximale power genereren.

Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, je zult de technische eigenschappen van dit racket zeker waarderen. Het hoogwaardige carbon frame biedt uitzonderlijke stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de kern van EVA-schuim ervoor zorgt dat je elke impact met een comfortabel gevoel zult voelen.

Naast de superieure prestaties heeft FZ Forza Blaze ook een elegant ontwerp. Met zijn felle kleuren en opvallende FZ Forza logo zal dit racket niet onopgemerkt blijven op court.

Of je nu deelneemt aan een toernooi of gewoon voor je plezier speelt, de FZ Forza Blaze zal je ultieme bondgenoot zijn. Wacht niet langer, koop nu dit padelracket van topkwaliteit en maak je klaar om court te domineren met stijl en efficiëntie. De FZ Forza Blaze is de ideale keuze voor gepassioneerde padelspelers die op zoek zijn naar topprestaties.

Extra informatie

Merk FZ Forza
Fabrikant SKU 706645
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene