Binnen schoenen FZ Forza Leander V2

Binnen schoenen FZ Forza Leander V2
Beginnend op: € 70,53

Niet op voorraad

Beschrijving

Binnen schoenen FZ Forza Leander V2

De comfortabele badmintonschoen voor gewone spelers.
De Forza Leander V2 Men Black is de nieuwe middenklasse schoen van het Deense merk voor het seizoen 2021/2022. De schoen heeft een geweldig ontwerp en heeft alle kenmerken van een goede badmintonschoen voor gewone spelers.
Qua demping is het voorzien van het paradepaardje van het merk, de FZorb, die een optimale schokabsorptie in de hiel en de voorvoet garandeert.
Stabiliteit wordt ook geboden door Lateral Stability Technology en X-Technology, die ervoor zorgen dat de voet stevig wordt vastgehouden, zelfs bij plotselinge richtingsveranderingen.
De buitenzool van deze Forza Leander is voorzien van een non-marking rubber dat zowel stevig als gripvast is (FZone Grip).
Voor comfort en hygiëne is deze schoen uitgerust met Drylex-technologie, een zeer ademende mesh die zweet en geurtjes efficiënt afvoert.
Ten slotte worden de stevigheid en de weerstand van de schoen niet vergeten, want de meest blootgestelde punten worden beschermd door zeer resistente versterkingen in Micro Fiber PU aan de voorkant en de zijkant van de schoen. (Duracoat).

Extra informatie

Merk FZ Forza
Fabrikant SKU 705980
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Leander

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten