Kinderbadmintonschoenen FZ Forza X-pulse

Kinderbadmintonschoenen FZ Forza X-pulse

Beginnend op: € 55,46

€ 45,65

-18%
Geef je kind comfort en prestaties met FZ Forza X-pulse badmintonschoenen, speciaal ontworpen voor junioren.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderbadmintonschoenen FZ Forza X-pulse

FZ Forza X-pulse badmintonschoenen voor kinderen zijn speciaal ontworpen voor jonge spelers met een passie voor badminton. Met hun moderne ontwerp en superieure kwaliteit zijn deze schoenen perfect om de prestaties op de baan te verbeteren.

Deze badmintonschoenen zijn gemaakt door het beroemde merk FZ Forza en zijn de ideale keuze voor jonge spelers. Ze zijn ontworpen om optimale ondersteuning en stabiliteit te bieden en helpen jonge atleten snel te bewegen terwijl ze demping en schokbescherming bieden.

De non-marking rubberen buitenzool biedt uitzonderlijke grip op tous alle soorten ondergrond, terwijl het ademende bovenwerk van mesh de voeten koel en droog houdt tijdens intense wedstrijden.

De FZ Forza X-pulse badmintonschoenen voor kinderen zijn ook voorzien van geavanceerde technologieën zoals het asymmetrische vetersysteem en de FZorb-technologie voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort.

Of je nu een beginnende of ervaren speler bent, FZ Forza X-pulse badmintonschoenen voor kinderen zijn de perfecte keuze om je spel te verbeteren en je te onderscheiden op de baan. Wacht dus niet langer en geef je kind de beste uitrusting om hun favoriete sport met vertrouwen en stijl te spelen.

Extra informatie

Merk FZ Forza
Fabrikant SKU 705940-705935
Kleur wit/zwart
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior