Hooded sweatshirt met rits Puma Better Essentials Made In France

Hooded sweatshirt met rits Puma Better Essentials Made In France

Beginnend op: € 95,79

€ 83,46

-13%
Wees modieus en steun Made In France met de Puma Better Essentials zip-up hoodie. Comfort en stijl gegarandeerd!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 83,46

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded sweatshirt met rits Puma Better Essentials Made In France

De Puma Better Essentials Made In France zip-up hoodie is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een kledingstuk dat zowel comfortabel als stijlvol is. Hij is gemaakt in France door het beroemde merk Puma en is de perfecte belichaming van de expertise en kwaliteit van de Franse textielindustrie.

Op deze hoodie met rits staat het iconische Puma logo, al jarenlang een symbool van het merk. De moderne, relaxte pasvorm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het strakke, tijdloze ontwerp maakt hem gemakkelijk te combineren met een sportieve of casual look.

Maar het echte pluspunt van dit sweatshirt is de hoogwaardige afwerking. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd voor optimaal comfort en duurzaamheid. De samenstelling van katoen en polyester zorgt voor een aangename zachtheid op de huid en een goede regulatie van de lichaamswarmte.

De Puma Better Essentials Made In France zip-up hoodie is ook een ethische en verantwoorde keuze. Door te kiezen voor een product dat gemaakt is in France help je de lokale industrie te promoten en te ondersteunen. Bovendien maakt Pumaengage gebruik van duurzame materialen en respecteert het hoge normen op het gebied van arbeidsomstandigheden voor zijn werknemers.

Of je nu een sportfan bent of gewoon op zoek naar iets comfortabels voor je dagelijkse activiteiten, deze zip-up hoody zal je ideale bondgenoot zijn. Dus voeg hem nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 682712-04
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1