Jogging voor kinderen Puma Essentials+ Logo Lab

Jogging voor kinderen Puma Essentials+ Logo Lab

Beginnend op: € 40,33

€ 36,42

-10%
Boost de energie van je kind met jogging Puma Essentials+ Logo Lab, een must-have voor dynamische, trendy junioren.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,33

€ 36,42

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jogging voor kinderen Puma Essentials+ Logo Lab

De jogging kinderkleding Puma Essentials+ Logo Lab is een must-have sportkledingstuk voor beginnende jonge sporters. Ontworpen door het beroemde merk Puma, combineert deze jogging stijl en functionaliteit om optimaal comfort te bieden tijdens trainingen en wedstrijden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze jogging ontworpen om slijtage te weerstaan en maximale bewegingsvrijheid te bieden. Met zijn moderne snit en felle kleuren zal hij tous kinderen aanspreken die voorop willen lopen in de mode en toch goed willen presteren.

Het iconische Puma logo op de zijkant voegt een extra vleugje stijl toe aan deze jogging. Hij is verkrijgbaar in maat junior, waardoor het de ideale keuze is voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Of het nu voor een trainingssessie is of een casual dag op school, deze jogging zal de ideale metgezel zijn voor jonge atleten.

Naast het aantrekkelijke ontwerp biedt deze jogging ook een groot aantal praktische functies. De zijzakken bieden praktische opbergruimte voor kleine spullen, terwijl de elastische tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm voor optimaal comfort.

Geef je kind het beste van het merk Puma met de jogging kinderkleding Essentials+ Logo Lab. Het is de perfecte keuze voor tous jongeren die zowel comfortabel als stijlvol willen zijn tijdens hun fysieke activiteit. Bestel nu en laat je kind genieten van tijdloze stijl en ultiem comfort met deze jogging Puma Essentials+ Logo Lab.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 679228-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1