Korte Puma 7" Full Ultrabreathe

Korte Puma 7" Full Ultrabreathe

Beginnend op: € 30,25

€ 27,30

-10%
Ga voor prestaties met de Puma 7" Full Ultrabreathe shorts, speciaal ontworpen voor intensieve training. Laat je lichaam ademen met Puma.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 27,30

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte Puma 7" Full Ultrabreathe

Ontdek de Puma 7" Full Ultrabreathe shorts, de ultieme sportkleding voor je trainingen! Deze shorts zijn gemaakt door het beroemde merk Puma en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende sporters.

Dankzij de Ultrabreathe technologie biedt deze short een ongeëvenaard ademend vermogen. Zo blijf je droog en comfortabel, zelfs tijdens je meest intensieve trainingssessies. Dankzij de lichtgewicht, comfortabele stof kun je vrij en zonder beperkingen bewegen.

De Puma 7" Full Ultrabreathe shorts zijn ideaal voor tous sporten, zowel in de sportschool als buiten. Het korte model van 7 inch geeft je volledige bewegingsvrijheid, terwijl de elastische tailleband optimale ondersteuning biedt.

Deze shorts zijn niet alleen functioneel, maar ook voorzien van het iconische Puma logo, wat een vleugje stijl toevoegt aan je sportkleding. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen dus zeker bij tous elke smaak en elke stemming.

Laat je sportuitrusting je niet langer afremmen, kies voor de Puma 7" Full Ultrabreathe shorts en voel het verschil tijdens je trainingen. Bestel ze nu en maak je klaar om je grenzen te verleggen!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 525026-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1