Paddle tennis racket Macron Jupiter Premium

Paddle tennis racket Macron Jupiter Premium

€ 201,63

€ 187,40

-7%

Niet op voorraad

Beschrijving

Paddle tennis racket Macron Jupiter Premium
  • Macron presenteert de nieuwe padel Jupiter Premium Racket. Aantrekkelijk ontworpen in blauw-grijze kleuren die doen denken aan de nieuwe speelkleding, is het ontworpen voor de agressieve speler die kracht in zijn slagen wil hebben.
  • Gemaakt van 100% koolstofvezel met een compacte kern van EVA-schuim, kan de speler er extreem licht mee omgaan en maximale kracht vrijmaken.
  • De teardrop vorm heeft een hoge balans offset naar de kop van het racket. De afbeelding toont de Macron Hero in het midden en op de rand staat het opschrift "Work Hard. Play Harder.", het motto van Macron. Het gewicht van het racket is 355-375 g.
  • 100% EVA COMPACT CARBON: Koolstofvezels zijn microvezels en bestaan hoofdzakelijk uit koolstofatomen.
  • Koolstofvezel heeft verschillende voordelen: zeer hoge stijfheid, hoge treksterkte, lage verhouding sterkte/gewicht, hoge chemische weerstand, hoge temperatuurtolerantie en lage thermische uitzetting.
  • Het gebruikelijke proces voor het maken van koolstofvezel is dat de koolstofatomen aan elkaar worden gebonden in kristallen die parallel aan de vezelas zijn uitgelijnd, aangezien de uitlijning van de kristallen de vezel een hoge sterkte-volumeverhouding geeft (sterker dan verwacht voor zijn grootte).
  • Racquets van padel: Droog de racquets in geval van contact met water - Houd de racquets uit de buurt van warmtebronnen - Bewaar ze in de speciale tas Macron Padel met de zakken gevoerd met waterdicht materiaal.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 39000016
Kleur zwart/blauw
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten