Paddle racket Siux Electra ST2 Stupa Pro 2023

Paddle racket Siux Electra ST2 Stupa Pro 2023

€ 352,92

€ 321,66

-9%
Prestaties en veelzijdigheid bij elke slag met de Siux Electra ST2 Stupa Pro peddel. Eva Soft HR kern, dubbel buisvormig carbon frame en ruwe lak voor gecontroleerde spin en kracht.

Niet op voorraad

Beschrijving

Paddle racket Siux Electra ST2 Stupa Pro 2023

De Siux Electra ST2 Stupa Pro is een veelzijdig, aanvallend racket, dankzij de iets meer up-front gewichtsbalans, die shots accentueert, en de iets hardere 15k carbon coating. De Eva Soft HR (High Recovery) gomkern met hoog vormgeheugen biedt zowel flexibiliteit als elasticiteit, terwijl het een krachtige balafgifte rapide levert. Het biedt veel touch en geaccentueerde balspin dankzij de ruwe afwerking, terwijl het slagkracht behoudt dankzij de glanzende lakafwerking.

Gevorderd niveau.

Afgeronde hybride traanvorm biedt een grote sweetspot voor maximaal comfort en vergevingsgezindheid bij off-centre slagen.
Equilibre medium-gewicht clubhoofd accentueert slagen met behoud van een goede algehele stabiliteit en balans.
Double-tube carbon frame biedt extra kracht en sterkte.
15K carbon cover, iets harder dan de Electra ST1 in 12k, met een hardheid en weerstand die controle en kracht bevorderen met behoud van gevoel.
Zachte Eva EHR rubberen kern met een hoog vormgeheugen, die uitstekende controle biedt bij elk schot, met baluitslag op rapide en zeer goede power bij dropshots, vooral smashes.
Anti-vibration overgrip ShockOut geïntegreerd in het handvat, om trillingen te verminderen en de armgewrichten en elleboog te beschermen, terwijl het comfort en de grip worden verbeterd.
Ruwe toplaag met glanzende lak om de spin van de bal te accentueren en de snelheid bij het verlaten van de bal te verhogen, voor droge, gecontroleerde shots.

  • Kenmerken
  • Vorm: hybride
  • Frame: double-tube carbon
  • Coating: 15k carbon
  • Afwerking gezicht: ruwe lak over glanzende verf
  • Kern: Eva Soft HR (High Recovery) rubber
  • Gewicht: 355-375 g
  • Equilibre Frame: medium-kop

Extra informatie

Merk Siux
Fabrikant SKU 28752
Kleur zwart/geel
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene