Squash snaren Head Reflex 110 m [Grootte 1,30 mm]

Squash snaren Head Reflex 110 m [Grootte 1,30 mm]

€ 201,67

€ 201,35

Verbeter je squashvaardigheden met de Head Reflex string - 110 meter kracht en precisie voor een winnend spel.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Squash snaren Head Reflex 110 m

De Head Reflex 110 m squashsnaar is een ideale keuze voor squashspelers van alle niveaus. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Head, biedt deze snaar de perfecte combinatie van kracht en controle om je te helpen je volledige potentieel op de baan te bereiken.

Deze snaar is speciaal ontworpen voor squash en heeft een hoogwaardige nylon constructie met een dikte van 1,10 mm. Deze dikte is perfect voor een goed racketgevoel en precisie in je slagen. Daarnaast is de snaar voorzien van Reflex-technologie, die de respons van het racket verbetert, waardoor je krachtigere shots kunt slaan zonder dat dit ten koste gaat van de controle.

Door de lengte van 110 meter kun je deze snaar voor meerdere rackets gebruiken of herhaaldelijk gebruiken voordat je hem moet vervangen. Dit maakt het een voordelige keuze voor regelmatige spelers.

Het merk Head staat in de squashwereld bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze snaar is daarop geen uitzondering. Met behulp van de nieuwste technologie en materialen heeft Head een snaar gemaakt die superieure duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties biedt.

Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, de Head Reflex 110 m squashsnaar is een onmisbare keuze om je spel te verbeteren. Met zijn perfecte combinatie van kracht en controle helpt deze snaar je om precieze, krachtige slagen te slaan en je tegenstanders op de baan te domineren.

Wacht dus niet langer, koop vandaag nog de Head Reflex 110 m squashsnaar en ontdek zelf het verschil dat deze snaar kan maken in je spel. Laat snaren van slechte kwaliteit je er niet van weerhouden om je doelen te bereiken op de court squashbaan. Vertrouw op Head om je te voorzien van de beste squashuitrusting en verbeter je spel nu!

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 281216-YW
Kleur geel
Kleur Geel
Maat 1,30 mm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Multifilament
Hoeveelheid per product 1