Rugzak Head Pro X [Grootte 30 L]

Rugzak Head Pro X [Grootte 30 L]

€ 121,00

€ 119,66

De Head Pro X rugzak voor veeleisende tennissers. Een trendy ontwerp en 28 liter ruimte om aan al je behoeften te voldoen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 10 of 12 dagen

Beschrijving

Rugzak Head Pro X

De PRO X BACKPACK 30L BK TENNIS BAG heeft een moderne, jeugdige uitstraling die past bij de GRAVITY-racketserie van HEAD. Omdat de rugzak gemaakt is van gerecyclede PET-flessen, zal hij in de smaak vallen bij milieubewuste en stijlbewuste tennissers die een tas nodig hebben voor onderweg rapide op de baan, in de stad of waar hun dag hen ook brengt.


De PRO X BACKPACK 30L BK wordt gesteund door Alexander Zverev en heeft verschillende hoofdcompartimenten om je te helpen je spullen te organiseren, waaronder ruimte voor een racket. Dankzij de brede opening heb je gemakkelijk toegang tot het hoofdvak en extra kleine accessoirevakken, terwijl er ook een geïntegreerd schoenenvak en een verstelbaar flessenvak zijn. De PRO BACKPACK 30L BK illustreert hoe HEAD zijn verantwoordelijkheid neemt om duurzamer te zijn en de planeet te helpen beschermen, met een label van gerecycled papier en vastgebonden met een hennepkoord.



  • Gemaakt van gerecyclede PET-flessen

  • Gemakkelijke toegang tot hoofdcompartiment

  • Vak voor schoenen

  • Ruimte voor een racket

  • Label van gerecycled papier en hennepkoord

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 260123
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 30 L - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1