Trainers Le Coq Sportif Court Clean

Trainers Le Coq Sportif Court Clean
Beginnend op: € 90,75
Trainers Le Coq Sportif Court Clean: De perfecte combinatie van stijl en comfort voor fans van het merk Le Coq Sportif.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Le Coq Sportif Court Clean

De "Baskets Le Coq Sportif Court Clean" zijn de nieuwste creatie van het iconische Franse merk Le Coq Sportif. Met hun slanke, elegante ontwerp staan deze sportschoenen voor Franse elegantie en verfijning.

Gemaakt van hoogwaardige materialen bieden deze schoenen ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De rubberen zool zorgt voor perfecte grip en optimale ondersteuning, ideaal voor sport of dagelijks gebruik.

De Le Coq Sportif Court Clean trainers zijn niet alleen functioneel, ze geven je outfit ook een vleugje stijl. Of je ze nu draagt om te sporten of voor onderweg, ze vullen je look perfect aan. Subtiele details, zoals het iconische Le Coq Sportif logo op de zijkant, voegen een vleugje verfijning toe aan deze toch al stijlvolle schoenen.

Deze sportschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en gelegenheid. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke, tijdloze look in wit of aan een vleugje kleur met blauw of rood, er is iets dat bij elke stijl past.

Dus als je op zoek bent naar een paar sportschoenen die zowel stijlvol als functioneel zijn, zoek dan niet verder. Baskets Le Coq Sportif Court Clean zijn het antwoord op jouw behoeften. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en toon je passie voor sport en Franse stijl.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410487
Kleur wit/trekking
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene