Zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Tri N°2

Zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Tri N°2
Beginnend op: € 110,92
Maak een stijlstatement met het sweatshirt met rits Le Coq Sportif Tri N°2, een must-have van het beroemde Franse merk. Comfort en elegantie gegarandeerd.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 110,92
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Tri N°2

Ontdek het zip-up sweatshirt Le Coq Sportif Tri N°2, een must-have van het iconische Franse merk Le Coq Sportif. Dit sweatshirt combineert stijl en comfort perfect voor een sportieve en trendy look.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en geeft je een zacht en warm gevoel zodra je het draagt. Dankzij de ritssluiting is het gemakkelijk aan te trekken en naar wens aan te passen. De opstaande kraag en geribde boorden beschermen je tegen de kou en geven je outfit een modern tintje.

Het sweatshirt heeft een strak, stijlvol ontwerp en is voorzien van het beroemde Le Coq Sportif-logo op de borst, een symbool van de kwaliteit en authenticiteit van het merk. De tijdloze zwarte kleur is perfect voor elke gelegenheid en past gemakkelijk bij je favoriete outfits.

Dit sweatshirt is ideaal voor casual dagen of voor je sportsessies en is je bondgenoot bij uitstek om het dagelijkse leven in stijl aan te pakken. Of je nu in de stad bent of op het platteland, het biedt onder alle omstandigheden comfort en elegantie.

Verwen jezelf met het Le Coq Sportif Tri N°2 sweatshirt met rits en voeg een vleugje verfijning en sportiviteit toe aan je garderobe. Laat je verleiden door de kwaliteit en authenticiteit van een gerenommeerd Frans merk en kies voor een unieke, tijdloze stijl.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410208
Kleur nieuwe optische wit/sky kapitein
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene