T-shirt Le Coq Sportif Tri N°2

T-shirt Le Coq Sportif Tri N°2
Beginnend op: € 40,33
Val op met het Le Coq Sportif Tri N°2 T-shirt, de perfecte mix van sport en mode, gemaakt door het beroemde merk Le Coq Sportif.

Niet op voorraad

Beschrijving

T-shirt Le Coq Sportif Tri N°2

Het Le Coq Sportif Tri N°2 T-shirt is een must-have voor alle sport- en modefans. Ontworpen door het beroemde merk Le Coq Sportif, is dit T-shirt de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Het T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een moderne, sportieve snit die perfect is voor elke gelegenheid. Het iconische Le Coq Sportif-logo staat trots op de voorkant van het T-shirt en voegt een vleugje stijl en trots toe aan de drager.

Het Le Coq Sportif Tri N°2 T-shirt heeft ook subtiele details die het verschil maken, zoals contrasterende inzetstukken op de schouders en mouwen en een driekleurige streep op de kraag. Deze details voegen een extra dimensie toe aan het toch al stijlvolle ontwerp van het T-shirt.

Dit T-shirt is niet alleen esthetisch mooi, het biedt ook optimaal comfort dankzij de zachte, ademende stof. Of je nu sport of gewoon ontspant, in dit T-shirt voel je je comfortabel en zelfverzekerd.

Met het Le Coq Sportif Tri N°2 T-shirt kun je je passie voor sport laten zien terwijl je stijlvol en modieus blijft. Het is perfect als aanvulling op je sportkleding of om elke dag casual te dragen op look. Wacht dus niet langer en voeg dit T-shirt vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410203
Kleur nieuwe optische wit/blauwe electro
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene