Kinder-T-shirt Le Coq Sportif Paris 2024

Kinder-T-shirt Le Coq Sportif Paris 2024

Beginnend op: € 30,25

€ 28,85

-5%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van het Efro 24 Le Coq Sportif T-shirt voor junioren. Een must-have van het merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 28,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Le Coq Sportif Paris 2024

Het Efro 24 T-shirt van Le Coq Sportif is een must-have voor jonge modeliefhebbers. Met zijn moderne, sportieve ontwerp is dit T-shirt perfect voor junioren die voorop willen lopen in de modewereld.

Gemaakt door het beroemde merk Le Coq Sportif, belichaamt dit T-shirt zowel comfort als kwaliteit. De zachte, lichtgewicht stof zorgt de hele dag voor optimaal comfort, of je nu met vrienden speelt of thuis ontspant.

Het Efro 24 T-shirt is ook voorzien van het beroemde Le Coq Sportif logo, al tientallen jaren een symbool van het merk. Jongeren kunnen met trots hun passie voor sport en mode laten zien met dit unieke T-shirt.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en past elke jongere. De casual, trendy stijl maakt het ideaal voor elke gelegenheid, of het nu een dagje naar school is of een uitje met het gezin.

Geef je kind een sportief maar stijlvol look met het Efro 24 Le Coq Sportif T-shirt. Met zijn kwaliteit en opvallende ontwerp is dit T-shirt zeker een must-have in je junior garderobe. Bestel het nu en laat je kind zijn of haar stijl uitdrukken met dit must-have T-shirt van Le Coq Sportif.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410088
Kleur blauw/mars
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Jeux Olympiques 2024
Hoeveelheid per product 1