Waterdicht donsjack Le Coq Sportif Tri N°1

Waterdicht donsjack Le Coq Sportif Tri N°1
Beginnend op: € 115,96
Het waterdichte donsjack Le Coq Sportif Tri N°1: stijl en functionaliteit in één kledingstuk. Ontdek het beste van het Franse merk Le Coq.

Niet op voorraad

Beschrijving

Waterdicht donsjack Le Coq Sportif Tri N°1

Het waterdichte donsjack Le Coq Sportif Tri N°1 is een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Dit donsjack van het beroemde Franse merk Le Coq Sportif is ontworpen om je warm te houden en tegelijkertijd een sportief en stijlvol look te geven.

Dit donsjack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als warm, zodat je de hele dag optimaal comfort hebt. Het waterdichte ontwerp maakt hem perfect voor buitenactiviteiten en geeft je volledige bewegingsvrijheid.

Het iconische Le Coq Sportif logo staat trots op de borst, wat een vleugje stijl toevoegt aan dit tijdloze donsjack. De jas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is dus gemakkelijk aan te passen aan je garderobe en persoonlijke stijl.

Of je nu gaat wandelen in de bergen of een dagje naar de stad gaat, dit waterdichte donsjack is de perfecte keuze om je warm en modieus te houden. Het veelzijdige ontwerp maakt het een must-have voor alle mode- en sportliefhebbers.

Vertrouw op de kwaliteit en het vakmanschap van Le Coq Sportif en voeg deze Tri N°1 waterdichte jas toe aan je collectie. Bestel nu en voeg een vleugje Franse chic toe aan je wintergarderobe.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410028
Kleur sky captain/nieuw optisch wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene