Korte broek voor babyjongens Hummel Corsi

Korte broek voor babyjongens Hummel Corsi

Beginnend op: € 25,16

€ 24,61

Ontdek de unieke stijl van Hummel met de baby jongensshort Corsi, ideaal voor modebewuste peuters.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,16

€ 24,61

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte broek voor babyjongens Hummel Corsi

Ontdek comfort en tijdloze stijl met de baby jongensshort Hummel Corsi. Deze shorts zijn gemaakt door het beroemde merk Hummel en zijn speciaal ontworpen voor peuters. Met het klassieke ontwerp en de felle kleuren is je baby klaar voor alle zomerse avonturen.

Deze shorts zijn perfect voor baby's van 0 tot 2 jaar en bieden de perfecte pasvorm voor groeiende kleine beentjes. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel zacht als duurzaam, zodat je baby de hele dag optimaal comfort heeft.

Het unieke ontwerp van Hummel heeft een iconisch logo en opvallende details. Dankzij de elastische tailleband en het trekkoord past dit broekje zich gemakkelijk aan de maat van je baby aan en zorgt het voor een comfortabele pasvorm.

Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een wandeling met het gezin of een speelsessie in het park, de Hummel Corsi shorts voor babyjongens zijn de perfecte keuze. Ze zijn léger en ademend, zodat je baby koel en comfortabel blijft bij warm weer.

Laat je baby zich onderscheiden van de massa met deze stijlvolle en trendy shorts van Hummel. Voeg ze nu toe aan zijn garderobe en geniet van de uitzonderlijke kwaliteit en stijl van Hummel voor je kleine jongen. Bestel nu en geef je baby een comfortabele en trendy look.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224633-8535
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1