Fleecejack Hummel LGC Sum

Fleecejack Hummel LGC Sum

Beginnend op: € 70,53

€ 60,57

-14%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,53

€ 60,57

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Fleecejack Hummel LGC Sum

Het Hummel LGC Sum fleecejack is onmisbaar in je garderobe. Met zijn stijlvolle ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit is dit jack ontworpen om je warm en stijlvol te houden in alle seizoenen. Het merk Hummel staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding en het fleecejack LGC Sum is daarop geen uitzondering. Met zijn zorgvuldige detaillering en slanke pasvorm is het perfect voor je sportactiviteiten of om elke dag casual te dragen.

Het Hummel LGC Sum fleecejack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ongeëvenaarde warmte en comfort. De zachte, warme fleecestof houdt je warm zonder je te belasten. Bovendien maken de duurzame pasvorm en weersbestendigheid het een ideale keuze voor je buitenavonturen.

Naast de uitstekende functionaliteit heeft deze jas ook een tijdloze stijl. Het geborduurde Hummel logo op de borst voegt een vleugje verfijning en sportiviteit toe aan het ensemble. Bovendien geven de contrasterende kleurdetails op de ritsen en zakken dit fleecejack een speels, modern randje.

Of je nu skiet op de piste of door de stad slentert, het Hummel LGC Sum fleecejack is je bondgenoot om de kou in stijl te trotseren. Dus trakteer jezelf op dit fleecejack van topkwaliteit van Hummel en blijf het hele jaar door warm en trendy!

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224031-2001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene