Badmintonschoenen Victor SH-A920 C

Badmintonschoenen Victor SH-A920 C

Beginnend op: € 151,25

€ 121,00

-20%
Verbeter je prestaties op court met de badmintonschoenen Victor SH-A920 C, ontworpen door het toonaangevende merk op dit gebied, Victor.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 151,25

€ 121,00

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Badmintonschoenen Victor SH-A920 C

Victor SH-A920 C badmintonschoenen zijn ontworpen voor de meest veeleisende badmintonspelers. Met hun gerenommeerde merk Victor en elegante ontwerp bieden deze schoenen zowel prestaties als een goed uiterlijk.

Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor badminton en bieden uitstekende ondersteuning en stabiliteit wanneer je over de baan beweegt. Dankzij de non-marking rubberen zool kun je met vertrouwen bewegen zonder sporen achter te laten op sol.

Victor staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze schoenen zijn daarop geen uitzondering. Gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen, zijn ze gemaakt om lang mee te gaan en om je door tous je wedstrijden en trainingen te loodsen.

Bovendien zijn deze schoenen door hun stijlvolle ontwerp een echte aanwinst op het veld. Of je nu een amateur of een professionele speler bent, je zult de moderne stijl en het uitzonderlijke comfort zeker waarderen.

Laat je schoenen je niet afremmen op de baan, kies voor Victor SH-A920 C badmintonschoenen en geniet van optimale prestaties bij elke stap. Wacht niet langer, voeg ze nu toe aan je winkelmandje en maak ze je nieuwe bondgenoot voor je badmintonwedstrijden.

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 201674-201681
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene