Handdoek Victor [Grootte 35x75 cm]

Handdoek Victor [Grootte 35x75 cm]

€ 20,12

€ 19,27

Ontdek de Victor handdoek, de must-have voor tous badmintonfans. Blijf droog in stijl met Victor.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Handdoek Victor

Ontdek de Victor handdoek, een onmisbaar accessoire voor tous badmintonfans! Ontworpen door het beroemde merk Victor, combineert deze handdoek perfect stijl en functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Victor handdoek zacht, absorberend en duurzaam. Elle zorgt ervoor dat je je snel kunt afdrogen tijdens je trainingen of wedstrijden, terwijl het je optimaal comfort biedt. Het elegante, moderne ontwerp met het Victor merklogo maakt van jou de ster van het veld.

Of je nu een beginnende of ervaren speler bent, de Victor handdoek is altijd bij je als je badminton speelt. Dankzij het praktische formaat kun je hem gemakkelijk meenemen in je sporttas, zodat je altijd klaar bent om het op te nemen tegen je tegenstanders. Bovendien is elle ook ideaal voor het afvegen van je racket en het behouden van een stevige grip tijdens het spelen.

Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Victor om je speelervaring te verbeteren. Dankzij de Victor handdoek kun je je volledig concentreren op je prestaties zonder je zorgen te maken over transpiratie. Dus wacht niet langer, neem de Victor handdoek en maak je klaar om het badmintonveld te domineren!

Extra informatie

Merk Victor
Fabrikant SKU 177310
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 35x75 cm - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene