Tennisracket Yonex Vcore 98

Tennisracket Yonex Vcore 98

Beginnend op: € 301,49

€ 165,82

-45%
Speel met power en precisie dankzij het Yonex VCore 98 tennisracket, dat unieke technologieën bevat voor verbeterde tolerantie en optimaal comfort.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 301,49

€ 165,82

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Tennisracket Yonex Vcore 98

Yonex VCore 98 Het maakt deel uit van de VCore-reeks, die bestaat uit liftgeoriënteerde rackets met gemiddelde kracht.

Yonex Pro De EZone serie bestaat uit krachtige rackets en de VCore serie bestaat uit "controle" georiënteerde rackets (met minder kracht).

TECHNOLOGIEËN

Yonex

rapide
Isometrisch: de specifieke technologie van ; een licht rechthoekige zeefvorm die de tolerantie van het racket verhoogt. Flex Force: een grafiet (NAMD-2) ontworpen om dynamische flexibiliteit te bieden aan het frame (gelegen in het onderste deel van de racketkop en in het bovenste deel van de kern). String Sync Grommets: grommets die een terugkeer van de snaren bevorderen voor een reactieve en levendige slag. Vibration Dampening Mesh: technologie gelegen in het handvat om het comfort van het spel te verbeteren

YONEX VCORE 98 DE KRACHT VAN HET RACKET (305G)

Yonex VCore 98 Het biedt een gemiddeld niveau van kracht; het racket is niet extreem moeilijk om mee te spelen, maar het controle-aspect van dit racket is merkbaar, waardoor het het meest geschikt is voor gevorderde spelers die in staat zijn kracht te genereren.

Extra informatie

Merk Yonex
Fabrikant SKU 133-07VC98YX-651
Kleur scharlakenrood
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Vcore