Jersey Joma Smash

Jersey Joma Smash

Beginnend op: € 38,31

€ 35,54

-7%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 38,31

€ 35,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jersey Joma Smash

T-shirt met korte mouwen voor heren. Speciaal ontworpen voor racketsporten zoals tennis en padel. Dit T-shirt is speciaal ontworpen om tennissers hoge prestaties te geven, omdat het lichtgewicht, elastisch en ademend is. Het zal hen overal vergezellen tijdens trainingen en wedstrijden.

Dit T-shirt heeft een ronde hals gemaakt van een elastische basisstof die de bewegingsvrijheid niet beperkt. Sommige naden zijn genaaid met het Flatlock Flatlock naadsysteem, dat schuren van de huid voorkomt en tennissers een comfortabeler gevoel geeft. Omdat ze op strategische plekken zitten die gevoeliger zijn voor dit soort ongemakken, hoeft de sporter zich geen zorgen te maken over huidirritatie.

Gemaakt van een lichtgewicht, ademende meshstof. De jacquardafwerking met microscopisch kleine perforaties voert transpiratie af en houdt het lichaam van de tennisser koel en droog. Bovendien heeft het elastische mesh zodat je vrij kunt bewegen. De raglanmouwen vergroten de bewegingsvrijheid zodat je zonder beperkingen kunt slaan, serveren en smashen.

Qua design zijn het logo en de Joma details reflecterend. Het doel is om het kledingstuk een trendy esthetisch tintje te geven. Op banen met weinig licht zullen de bewegingen van de speler dynamischer en opvallender zijn, wat resulteert in een ongeëvenaard optisch effect.

  • Omslagkraag
  • Elastische, lichtgewicht, ademende stof
  • Flatlocknaden
  • Bewegingsvrijheid
  • 90% polyester, 10% elastaan

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103073.725
Kleur azul
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene