Joggingpak voor kinderen Converse Signature Chuck Patch

Joggingpak voor kinderen Converse Signature Chuck Patch

Beginnend op: € 30,25

€ 19,23

-36%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van jogging Converse Signature Chuck Patch , gemaakt door het iconische merk voor actieve junioren.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 30,25

€ 19,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Joggingpak voor kinderen Converse Signature Chuck Patch

De jogging Converse Signature Chuck Patch is het ideale kledingstuk voor je actieve en trendy kind. Ontworpen door het beroemde merk Converse, combineert deze jogging comfort en stijl om je kind een trendy en functionele outfit te geven.

Deze jogging is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht en slijtvast, wat zorgt voor een comfortabele en duurzame port. Dankzij de relaxte pasvorm en elastische tailleband past het perfect bij de groeiende lichaamsvorm van je kind en geeft het optimale bewegingsvrijheid tijdens sportactiviteiten of alledaagse avonturen.

Het iconische Converse logo, de Chuck Patch, staat trots op de linkerpijp van de jogging en voegt een vleugje iconische, authentieke stijl toe. Met deze jogging kan je kind trots zijn gehechtheid aan het merk en zijn esprit sportswear tonen.

Deze jogging is beschikbaar voor junioren en is de perfecte keuze voor een dynamisch en modieus kind. Of het nu voor op de speelplaats is of voor een dagje naar school, deze jogging is de perfecte metgezel voor je kind.

Geef je kind het allerbeste op het gebied van mode en comfort met de jogging kinderkleding Converse Signature Chuck Patch. Een onmisbare garderobe voor jonge fans van het merk Converse. Voeg hem nu toe aan de collectie van je kind voor een sportieve en trendy look.

Extra informatie

Merk Converse
Fabrikant SKU 869798-F66
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior