Korte broek Puma ESS+ 2 Col 10 "

Korte broek Puma ESS+ 2 Col 10 "
Beginnend op: € 30,25
Laat je stijl zien met de nieuwe Puma ESS+ 2 Col 10" shorts voor heren! Een must-have uit de lifestyle Puma collectie.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 30,25
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte broek Puma ESS+ 2 Col 10 "

De Puma ESS+ 2 Collar 10" Short is een essentiële toevoeging aan de lifestyle garderobe van elke volwassen man. Met een stijlvol en comfortabel ontwerp is deze short perfect voor dagelijks gebruik of voor je workout. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Puma, weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct krijgt dat de tand des tijds zal doorstaan.

De Puma ESS+ 2 Collar 10" shorts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die je kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan een meer ingetogen look of juist wilt opvallen met levendige kleuren, deze shorts hebben het allemaal. Met een klein Puma logo op de zijkant voegen ze een subtiel vleugje stijl toe aan je outfit.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimaal comfort terwijl ze duurzaam en slijtvast zijn. Of je nu gaat hardlopen, sporten of gewoon ontspannen, deze shorts bieden zowel stijl als functionaliteit.

Bovendien kun je deze shorts gemakkelijk combineren met de Puma ESS TR hoodie voor een complete en modieuze look. Met een relaxte pasvorm en een Puma logo op de borst is deze hoodie de perfecte aanvulling op je Puma ESS+ 2 Col 10" shorts.

Kortom, de Puma ESS+ 2 Col 10" shorts zijn een must-have voor alle volwassen mannen die van stijl en kwaliteit houden. Met zijn verschillende aanpasbare kleuren, kenmerkende Puma logo en superieur comfort zal hij snel een favoriet in je garderobe worden. Mis je kans niet om deze veelzijdige shorts van het beroemde merk Puma te bemachtigen. Bestel de jouwe vandaag nog!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 586766-15
Kleur donkere nacht
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene